Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
İstekleriniz İçin Meleklere Seslenin
© Rock and Wasp/Fotolia

İstekleriniz İçin Meleklere Seslenin

Astroloji yıldızların, gezegenlerin ve uyduların hareketleri izlenerek öngörü ve şifa yapılması yöntemi olup içinde mistik gerçeklikler de barındırır. Herkesin kendine özgü, doğduğu anda gökyüzünün durumuna göre şekillenen doğum haritası ve doğduğu andan itibaren destek ve rehberlik etmek için kendisiyle birlikte olan başmeleği vardır. Doğum tarihine göre belirlenen burçlar ile her başmeleğin kendisine has özellikleri arasında uyum vardır. Tabii ki her başmelek sadece o burç ile ilgilidir denilemez. Melekler yardım talep eden herkese yardımcı olurlar, bizi korumak, yönetmek, yol göstermek ve aydınlatmak için yaratılmışlardır.

Başmelekler ve Temsil Ettiği Burçlar Nelerdir?

Machidiel; Mart ayı ve Koç burcunda doğanların başmeleğidir. Burcundakiler ona istekleri konusunda, adı ve gücüne sığınarak dua ederlerse öncelikle onları ulaşmak istedikleri isteklere taşır.

Ashmodel; Boğa burcunun meleği olup yemek yapma, zarafet ve güzellik konularında büyük güce sahiptir. Sanat konuları için destekçidir, güzel sanatlara yönlendirir. Ona edilen dualar güzelliklerle karşılaşılmasına, çözüm bulunmasına sebep olur.

Ambriel; İkizler burcu ve mayıs ayına hükmeden melektir. Yol gösterici olup doğruluğun ve açıklığın evrensel bir standart olacağı zamana doğru rehberlik eder. Koruma meleği olarak da bilinir. Ona korunma ve güç için dua edilebilir.

Giel; İkizler burcuna hükmeden diğer bir melektir. Yalanlardan ve entrikalardan korur, tedirginliği önler.

Muriel; Haziran ayı ve Yengeç burcuna hükmeder. İşleri, projeleri ve para kazancını arttırmak için ona dua edenler karşılığını alırlar.

Phakiel ve Rahdar melekler de Yengeç burcuna hükmeden diğer meleklerdir.

Verchiel; Temmuz ayı ve Aslan burcuna hükmeder. Güneş´in ve güçlerin düzeninin yöneticisidir. Aslan burcunda olanlara liderlik imlanı verir, bir kitleyi hükmü altına almasını sağlar. İhtişam ve asalet katan melektir.

Hamaliel; Ağustos ayına ve Başak burcuna hükmeder. Duygusallık özelliklerini bu melekden almışlardır. Yalnız kaldıklarında ruh eşi veya ruh ikizlerini bulma konusunda dua ederlerse destek verir.

İadara; Başak burcuna titizlik, düzen katar.

Schaltiel; Başak burcunun yöneticisi olan melek başak burçlarına geçmişlerini unutturur, yalan söyleyenler konusunda dua ederlerse onlardan kurtulmasını sağlar.
Jael; Terazi burcuna hükmeden melektir. Onlara duygusallık ve romantizm katar.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection