Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Geleceğinizi Yönlendirmek Ellerinizde
© Heiko Küverling/Fotolia

Geleceğinizi Yönlendirmek Ellerinizde

Hayatın süreci içerisinde, kimi zaman içerisinden çıkamadığınız olaylar karşısında çaresiz kalabilirsiniz. Bu çaresizlik içerisinde sosyal çevrenizden destek almaya çalışarak üstesinden gelme çabasına girebilirsiniz. Kimi zaman ise tüm bunlar sizi kısır bir döngüde bırakabilmektedir. Böylesi bir durumda hayatınızda farklılıklar yaratarak ve kesin çözüm arayışına girebilirsiniz. Üst üste gelen sıkıntılı olaylarda kişi, gelecekte nasıl davranması, hangi yolları takip etmesi, kimlere nasıl ne kadar güvenmesi gibi sorulara cevap aramaya başlar.

Astroloji bu anlamda hem kişinin rahatlamasında hem de kişiye yön tayin etmede yardımcı olan bir bilimsel tekniktir. Ayın, yıldızların ve güneşin hareketlerinden asırlardır faydalanılmaktadır. Fatih Sultan Mehmet sefere çıkacağı zaman, sarayda görev alan müneccimbaşından yardım almaktaydı. Hatta Fatih Sultan Mehmet Topkapı Sarayının temelleri atılırken müneccimbaşının verdiği tarihte temellerin atılması için emir vermiştir. İnsanlığa yol gösteren, karar alma sürecinde sağlıklı davranmaya iten astroloji, asırlardır insanlık tarihinde önemli imzalar atmış bir bilim dalıdır. Osmanlı Devletinde toplam otuz yedi müneccimbaşı görev yapmıştır. Bu kişiler güçlü bir matematik ve fizik dehası kişilerdir. Bu anlamda sıradan alelade kişiler değildirler. Müneccimbaşının söylemiş olduğu sözler doğru çıkmadığı ve ülkeyi zora düşürdüğü takdirde katlediliyordu. Bu anlamda astroloji ve medyumluk son derece önemli bir bilimselliktir.

Problemlere Cinler Çözüm Olabilir mi?

K işiler yaşamları boyunca bir çok problem ile karşı karşıya kalmaktadır. Doğru karar alabilme, doğru adım atabilmede astrolojiden ve deneyimli medyumlardan destek alabilmektelerdir. Otokontrolü sağlama, sessiz kalma, hamle yapma, ticarete atılma yahut atılmama, evlilik için doğru ya da yanlış kişi gibi konularda medyumlardan ve astrologlardan yararlanılmaktadır. Osmanlı padişahlarının bile faydalanmış olduğu bu bilim dalı insanlığa yeni ufuklar açmaktadır. Kişi hayatında ikilemde kaldığı süreci medyumlardan destek alarak aşabilmektedir. Bir evlilik gerçekleştirmek hayati bir karar olması sebebiyle, sadece duygusal olarak yaklaşmak çok doğru tercih olmayabilir. Bu gibi önemli sorular da bir medyum desteği almak son derece önemlidir. Kişinin aldığı karar neticesinde hayatının ne yönde akacağını bilmesi, kişiye hayata güvenle bakabilmesinde önemli yer tutmaktadır. Problemlere başlıkta da belirttiğimiz gibi cinler çözüm olabilir mi? Bunu medyumunuzdan öğrenebilmeniz mümkün.

Bu anlamda astroloji demek insan demek, gelecek demek güvenle adım atmak demektir. Hayatına yön vermek, mutluluğu sıkı sıkı kavrayabilmek tamamen kişinin elindedir. Medyumdan destek alarak tüm problemleri çözmek ve hayata gülümseyebilmek kişinin elindedir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection