Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Fal Baktırırken Merakınızı Giderin
© Marina Lohrbach/Fotolia

Fal Baktırırken Merakınızı Giderin

Fal baktırınca rahatlayan hanımlara artık beyler de eklendi. Her gün sayısız gerginlik ve negatif olaylar ile karşılaşan bireyler için fal baktırmak oldukça rahatlatıcı ve hafifletici bir olaydır. Fal baktırırken içiniz karşınızdaki insana döküp hayatınızda karşılaşmak istediğiniz olayları aslında pozitif anlamda çağırmış oluyorsunuz. Fal baktırırken isteklerinizi ve merak ettiklerinizi kafanızdan geçirmeniz gerekiyor. İşiniz ile ilgili, okulunuz ile ilgili, aile bağlarınız ile ilgili, aşk hayatınız ile ilgili, varsa eşiniz, çocuklarınız ile ilgili, sağlık durumunuz ile ilgili olmakla beraber daha birçok konu hakkında nitelikli bilgileri falınız sayesinde anlamlı hale getirerek yorumlayabilirsiniz. Kadın ve erkek fark etmeden çoğu insanın içini dökmek ve rahatlatmak için başvurduğu fal baktırırken kısmetinizin niçin bağlı olduğunu ve nasıl kısmetinizi açacağınızı öğrenebilirsiniz.

Fallarınızdan Çıkan Mesajlar

Falınızda çıkan mesajları oturup akıllıca düşündüğünüz an tüm parçaları birleştireceksiniz. Sonsuz mutluluğa kimse sahip değil. Ancak daha mutlu bir hayatı herkes gibi sizlerde hak ediyorsunuz. Farkında olmadan etrafınızda oluşan şeyleri belki de yanlış yorumluyorsunuz. Doğru yerde doğru tespitler yapmanızı sağlayacak olan parçaları birleştirmenize az kaldı. Mutlu bir hayatın sırrı şimdi daha yakın. Karşınıza çıkan insanların davranışlarını, konuşmalarını, harfleri, sayıları hatta objeleri ve de renkler faal baktırdıktan sonra çok daha farklı bir şekilde yorumlayacaksınız. Kısmetinizi açacak olan şey belki de sayılarda gizlidir. Kaçıncı ayın kaçıncı günlerinde karşınıza hangi konuda hangi kısmetler çıkabilir? Bu soruluların yanıtlarına ilişkin biraz da olsa tahmin yürütebildiğiniz takdirde hayatınız daha mutlu bir hal alacaktır.

Olaylar Karşısında Hazır Bekleyin

Hiç beklemediğiniz bir anda, hiç beklemediğiniz bir olay ile karşılaştığınızda hazırlıklı olmak için falınızda çıkan şeyleri iyi analiz etmeniz gerekiyor. Zaten beklediğiniz ancak ne zaman sonuçlanacağını tahmin edemediğiniz bir konu hakkında kolaylıkla fal baktırdığınız için yorum yapabilir ve de fikir yürütebilirsiniz. Size ve burcunuza özel fal baktırmak da doğru bilgileri verip, doğru bilgileri aldığınız anda ki enerjinizin sürekli devam etmesi için önce siz kendinizi mutlu ve özel hissetmelisiniz. Unutmayınız ki kendi hayatınızı en iyi siz okuyabilirsiniz. Fal baktırırken de sizin yönlendirmeniz sonucunda ortaya kayıp parçalar çıkar. Bunları da birleştirmek tabi ki sizin işiniz. Hayatınızda meydana gelen şeyleri okuyun ve mutlu olun.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection