Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Dertlerinizin En Büyük Tanığı Fallarınız
© danielschoenen/Fotolia

Dertlerinizin En Büyük Tanığı Fallarınız

Kısmetsiz ve huzursuz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz ya da hayallerinize giden yollar kapanmış gibi görünüyor da olabilir. Her duruma da kendinizi sakinleştirmek ve görünmeyen şeyleri görmek, farklı bakış açıları geliştirmek için dert ortağı olan fallardan kesinlikle vazgeçmeyin. Güzel günler görmenize az kala kendi kısmetinizi kendiniz bu sıkıntıları daha da büyütülerek kapatmayın. Sevgili okurlar, dertlerinizi kahve falı baktırırken üzerinizden atabilir, içinizi boşaltabilirsiniz. Karşınıza çıkmış ya da çıkması muhtemel olan acı ve üzücü şeyleri tekrar yaşamamak için fallarınızı dinleyin ve hareketlerinizi buna göre uyarlayın. Hak ettiğiniz şeyleri hayat boyu yaşamak istiyorsanız eğer sizler için fırsat sayılabilecek olan durumları kesinlikle yaşamaktan korkmayın ve de ertelemeyin.

Hakkınızda Hayırlısı

Dert ortaklığı yapan fallarınız sayesinde sizlerin olumsuz bir deneyim yaşamanız engellenebilir. Sizin için hayırlısı olacak iş, aşk, evlilik, çocuk, para, sağlık, aile, okul, arkadaşlık gibi konularda yalnız değilsiniz. Çok istediğiniz ve bunun için çaba sarf ettiğiniz her şey bir gün olacak. O güne kadar kendi yolunuzda ilerlemek için kararlı ve de azimli olmalısınız. Kahve fallarınız ya da yıldıznameniz, burç yorumlarınız sayesinde geleceğe dair ipuçları elde etmek mümkünse neden bu avantajdan yararlanamıyorsunuz? Farklı bir bakış açısı geliştirerek kendinizi sıfırlayın ve hakkınızda en hayırlı olacak şey neyse onun peşiniz asla ve asla bırakmayın.

Hayalleriniz Geleceğiniz Olabilir

Siz herkesten farklı ve özel bir bireysiniz, bunu hiç bir şey değiştiremez. Asla kendinizi, yapabileceklerinizi ve hayallerinizi sınırlamayın. Çünkü hayalleriniz sizin geleceğiniz olabilir. Nasıl mı, falınız fallanıp, iyi bir yorumcu tarafından bakılırsa önünüzde ne gibi bir olanak var hayat size nasıl bir oyun oynuyor fark ederek karşı taarruza geçebilirsiniz. Yok olan hayallerinizi düşünün. Aslına ufak bir kıvılcım ya da inanç olsa sizler de hayallerinizin peşini bırakmazdınız. Geriye dönüp bakmak hiç bir şeyi geri getirmez ancak önünüzü görebilir, tahmin edebilirseniz, gelecek size çok şey vaat edebilir. Fallarınızın soğuyup yüzünüzü güldürecek haberler vermesi dilediğiniz tüm olanakların sağlanması size ve tercih önceliğinize bağlı. Falınız fallansın ve dertleriniz uçup gitsin.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection