Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Cinler Hakkına Genel Bilgi
© Sondem/Fotolia

Cinler Hakkına Genel Bilgi

Cinler insanlık tarihi boyunca pek çok kez farklı şekillerde ifade edilip dile getirilmiştir. Ortaçağ Avrupa´sında kadınlar kimi zaman büyücü kimi zaman cadı adı altında farklı şekillerde işkence edilmiş sonrasında ise ölüme mahkum edilmiştir. Cinler ve şeytanlar belirli durumlarda insanların bedenlerine girebilir onu kontrol edebilir, düşüncelerini empoze edip asimile edebilirler. Bu sebeple Ortaçağ Avrupa´sında bu tarz vakaların yaşanmasının sebeplerinden biri olarak bu kabul gören bir gerçektir. Melek, Şeytan kavramlarının yeri hayatta ne kadar varsa tıpkı onlar gibi cinlerin de yeri vardır ve gerçektirler. Cinler tıpkı insanlarda olduğu gibi inançlı ya da inançsız olarak ayrılmaktadırlar.

Cinlerin İnsanlara Etkileri Ne Şekilde Olur?

Cinler ve şeytanlar bazı durumlarda insanların vücudunda yer edilebilirler. Çeşitli şekillerde bunun varlığını kişi fark edebilir. Örneğin çok sık kâbus görülmesi (hepsi değil) , vücutta özellikle sırt ve karın bölgesinde dolaşan bir varlık hissiyatı, aileden uzaklaşma, intihar eğilimleri, isyanlar, kötü düşüncelerin etkisi, ölüm korkusu gibi durumlar yaşanmaktadır. Tıpkı şeytan gibi vesvese yolu ile idrak gücümüzü, mukayese yeteneğimizi kısıtlamaya, köreltmeye yönelik eğilimler boy gösterecektir.

Cinler İnsanlara Zarar Verebilir Mi?

Cinler enerjisel varlıklar oldukları ve bizi görebildikleri için her türlü sırrımızdan, zayıf ve güçlü yanlarımızdan haberleri olan bu varlıklar örnek olarak şu koşul yolu ile zarar verebilirler; herhangi bir şey için adak adamak ve bunu yerine getirmemek o insana hükmetmeleri adına verilmiş bir ruhsattır. Artık size etki edebilmeleri için bir sebepleri vardır. Bu koşulları sağlanmış ve kaçınılmaz etkileşim başlayacaktır. Büyük ve yapılamayacak derecede adak adamaktan çekinilmelidir.

Cinler Başka Kılığa Bürünebilir Mi?

Evet, bunu kesinlikle yapabilme yetkisine sahiptirler. Özellikle kedi ve köpek kılığına çok rahat bir şekilde bürünebilirler. Kadim zamanlardan beri gerek duvarlara gerekse çakıllar ile işledikleri tüm motiflerde insanların kedi, köpek, yılan gibi varlıkların önemini vurguladıkları hatta zaman zaman onlara itaat edebildikleri ve sonraki nesillere bir şeyler anlatma çabası içine gördükleri görülebilir. Özellikle siyah kedilere farklı etnik kökenlere sahip dinlerin çoğunda iyi gözle bakılmamaktadır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection