Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Büyüler Sayesinde Anı Değiştirmek ve Geleceği Yönetmek
© pixel_dreams/Fotolia

Büyüler Sayesinde Anı Değiştirmek ve Geleceği Yönetmek

İnsanlığın tarihi kadar eski olan büyü yaptırmak, her dönemde farklı yöntemler uygulanarak yaptırılmıştır. İçinde bulunulan anı başka bir şekle çevirmek ya da gelecekle ilgili kaygılarda geleceği yönetmek için en sık başvurulan yöntemlerden biridir. Çok farklı amaçlar için insanlar tarafından yaptırılan bu büyüler her isteyenin kendi başına uygulayabileceği bir yöntem değildir. Günümüzde bu alanda usta ve deneyimli medyumlar tarafından yapılan büyüler, yaptırma amacı olarak temel birkaç sebebe dayanıyor.

Sevgilinin ya da Eşin Sebepsiz Yere Terk Etmesi

Bu duruma düşen insanların en büyük dermanı olan ve rahmani büyüler içinde yer alan aşk büyüleri, duaların da yardımı ile sevilen kişinin tekrar dönmesi amacını taşır. Yuvanın yıkılmaması için ya da onsuz yaşayamayacağını düşünenler için vazgeçilmez olan bir büyüdür.

Talihsiz ve Kısmetsiz Olduğunu Düşünenler

Hayatın bir türlü yoluna girmemesi, beklentileri gerçekleşmemesi zaman geçtikçe insanlarda umutsuzluk yaratır. Bütün bu olumsuzlukların bir sebebi olduğunu düşünenler ve bunu da kısmetsizliğine bağlayanlar için kısmet açma büyüleri yardıma koşar. Ünlü ve ihlas sahibi medyumların deneyimlerinden faydalanmak, talihi tersine çevirmede anahtar niteliğinde bir koşuldur. Ayrıca bu kısmetsizliğini kendisine büyü yaptırılmasına bağlayanlar için de bu büyülerin tespit edilmesi ve büyünün bozulması ile talihinin iyi yönde ilerlemesi sağlanabilir.

Bir İnsanın Bağlılığını ve Koşulsuz Sadakatini Kazanmak İsteyenler

Kara büyülerin içinde bulunan bu büyü türüne papaz büyüsü de deniyor. Bir kişinin sevgisini kazanmak ya da bağlama büyüsü şeklinde yapılan bu büyüler bazen de kötü amaçlar için kullanılır. Yuva kurtarmak gibi bir amacın aksine, daha çok karşı tarafın iradesine sahip olmak ve idare etmek anlamına gelir. Büyü yapılan kişi kendi özgür iradesinden sıyrılır ve büyü yaptıran kişinin hükmü altına girer.

Kötülüğe Karşı Kötülükle Yanıt Vermek İsteyenler


Şeytani büyüler olarak tanımlanan bu büyüler en çok kötülük amacıyla yaptırılır. Bir insana zarar vermek, hayatının akışını bozmak ve işlerinin ters gitmesini sağlamak amacıyla birçok insan tarafından başvurulan bir uygulamadır. Kan, mum, heykel gibi objelerin kullanılması da amacını ortaya koyan bir başka göstergedir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection