Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Büyü Yaptırmanın Ve Bozmanın Etkileri
© Nikki Zalewski/Fotolia

Büyü Yaptırmanın Ve Bozmanın Etkileri

Dünya kurulduğundan beri tüm insanlık geleceğini merak etmiş bunu öğrenmek için farklı metotlar denemiştir. Dünyanın ilk gününden beri geleceği öğrenme, geleceğe müdahale etmek için onlarca metot araştırılıp bulunmuştur. Bu metotlar bilimsel dayanakları olan melekler gibi dünya üstü güçleri kanıtlanmış olan herkesin kabul ettiği varlıklar ile sağlanmıştır. Geleceği görmek için kullanılan metotlar ile beraber melek gibi varlıklardan güç alınmıştır. Bunun yanında çok büyük bir kesimin başına gelen zaman zaman başvurulan bir konuda büyü. Büyü sayesinde geleceğiniz şekillendirebilir daha iyi bir hayat yalama şansına erişirsiniz. Büyünün bir handikapı başkası tarafından yaptırılması ve hayatınıza müdahale etmesidir. Birçok konuda ispatlanmış değişikler sağlayan büyünün bozulması çok kritik bir konu. Büyü yaptırarak hayatınızı daha iyi bir hale getirirken başkalarının yaptırdığı sizi kötü etkileyecek büyülerden arınmalısınız.

Büyü Nasıl Yaptırılır Etkisi

Büyü yaptırmak ve geleceğiniz ile ilgi büyük değişiklikler yapmanın yüzlerce farklı yolu var. Bu yolların birçoğu yüz yıllardır gelmiş, etkileri kanıtlanmış yöntemler. Büyü yaptırırken alınan güç bu dünyanın çok ötesinden gelmekte ve geleceğinizi istediğiniz hale getirmekte. Çoğu zaman insanların arka arkaya aksilikler yaşaması, başarısız olmalarının nedeni yıldızlarının düşük olması. Bundan kurtulmanın yolu da büyüden geçiyor. Bu konuda oldukça deneyimli kişiler doğru yolu izleyerek beklenilen sonucu almanızı sağlar. Büyü yaptırarak geleceğinizde olacakları da görme şansınız var. Birçok avantaj sağlayan büyüde dikkat etmeniz gereken konu geleceğinize, yıldızınıza baktırmak size yapılan bir büyü bozma işlemi ile büyünün bozulmasını sağlamaktır.

Büyü Bozdurmanın Faydaları

Beklenmedik şekilde çok büyük bir kitlenin üstüne büyü yapılıyor. Çevredeki tahmin etmediğiniz kişilerden gelen büyüler ile tüm işleriniz ters gitmekte, istemediğiniz yollara girmektesiniz. Sizin kararınız dışında gelişen olaylar, en güçlü büyülerden biri ile yıldızınız aşağıya çekilmiş olabilir. Bir türlü hayatınızı düzene sokamamaktasınız. Bunlardan kurtulmanın en kolay yolu bu konuda deneyimi olan bir isimden yardım almak. Üzerinizde büyü olup olmadığını sorgulatmalısınız. Eğer varsa geç olmadan bundan kurtulmalısınız. Büyü bozdurma da kullanılacak yol yapılan büyüye göre değişir. büyü bozma ile kısa süre içinde her şeyin yoluna girdiğini, daha mutlu ve huzurlu olduğunuz göreceksiniz.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection