Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Büyü Nasıl Yapılır?
© Fantom666/shutterstock

Büyü Nasıl Yapılır?

Büyü yaptırmak kişiye özeldir. Çeşitli yöntemler ile yapılabilir. Bazı kişiler yalnızca dua ile bazı kişiler de çeşitli eşyalar ile yapar. Birçok yöntemi olduğu için kişinin bildiği yöntem de farklılıklar görülür. Dua ile yapılan büyüler için kişi adı ve bazı aile isimleri gerekir. Çeşitli eşyalar ile yapılan büyüler için kişinin kıyafetleri, saç teli gibi eşyalar istenir. Büyü çeşitlerine göre kullanılan araç gereçler farklıdır. Büyü yaptırmak çeşitli amaçlar için kullanılır. Sevdiğini geri getirme, aşk büyüsü, bağlama büyüsü, ayırma büyüsü, kısmet bağlama ve açtırma gibi birçok büyü çeşidi bulunmaktadır. Yapan kişi ne kadar ilim sahibi olursa tutma olanağı da o kadar artmaktadır. Bazı büyüler tamamen kişiye zarar vermek için yapılır. Bunlarda kara büyü, papaz büyüsü, sabun büyüsü gibi büyülerdir.

Büyü Çeşitleri Nelerdir?

Büyü çeşitleri çok fazladır ve ne amaçla yaptırdığını bilmek önemlidir. Büyücülük tarihin çok eski zamanlarından günümüze kadar gelmiş bir inanç biçimidir. Medyum ve hocalar tarafından yapılır. Çeşitleri ise aşk büyüsü, canbar büyüsü, kaşık büyüsü, sabun büyüsü, evlilik büyüsü, , boşanma büyüsü, mum büyüsü, yumurta büyüsü, gümüş büyüsü gibi çok çeşitleri vardır. Her büyü herkes için uygulanmaz. Bu noktada bilinmesi gereken şey uzman yardımıdır. Sorun dinlenerek analiz edilir ve bunun üzerine uygun görülen büyü çeşidi uygulanır.

Büyü Kişiye Nasıl Etki Eder?

Büyü yaptırmak ve sonrasında yaptırılan kişiye etki etmesi için büyüyü ilim sahibi tarafından yapılması gerekir. Kısa süreli ve uzun süreli olmak üzere ikiye ayrılır. Kısa süreli büyüler bir süreden sonra kişinin üzerinden kendiliğinden kalkar. Uzun süreli büyüler ise kişi fark edip bozma işlemi yaptırana kadar kişiyi etkisi altında tutar. Büyü yapılan kişiye hemen etki etmeyebilir. Büyüyü yapan kişiye göre ve büyü çeşidine göre farklılık gösterir. Bazı büyüler hemen gerçekleşir iken bazı büyüler için belirli bir süre beklenir. Büyü gözle görülüp elle tutulan somut bir madde değildir.

Kişinin bulduğu muskalar sadece büyü yapmak için kullanılan araçlardır. Büyünün kendisi elle tutulamaz. Büyü beyin üzerinde bir değişme yapar ve kişinin dengesini değiştirir. İnsan beyninde sıra dışı bir etki sağladığı için kişi tutarsız tavırları ile ilk etkiyi yaşamış olur. Her olumsuz sorun büyü olarak görülemez. Öncelikle tıbbi yardım alınır. Tıbbi yardımın yetersiz kaldığı yerde doğaüstü olaylar yaşanır ise kişi bir uzman medyum veya hocadan yardım almalıdır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection