Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Büyü Bozma İçin Etkili Çözümler
© Nikki Zalewski/Fotolia

Büyü Bozma İçin Etkili Çözümler

Büyü kişilerin hayatını olumsuz yönde etkilemek için yapılan kötü enerjiyi ifade eder. Kişiler zaman zaman kötü kimseler ya da düşmanları tarafından hayatlarını olumsuz yönde etkileyecek büyüye maruz kalabilmektedir. Büyü kişilerin kısmetlerinin bağlanması için olabildiği gibi hastalık hatta ölüm gibi ciddi durumlara da neden olabilmektedir. Bazen büyülerin etkisi ile kişiler psikolojik sorunlar yaşayabilir hatta yakın dostları ya da ailesi ile arasının bozulmasına neden olabilir.

Tüm bu olumsuz durumlar kişileri içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Büyü olup olmadığını anlayabilmek için profesyonel destek almak önemlidir. Alanında uzman medyumları tercih ederek kısa sürede büyüden kurtulma imkanı bulabilirsiniz. Fakat büyüler derecesine göre bazen çok zor bozulabiliyor. Bu nedenle büyü bozma seanslarını iyi takip etmek ve sabır ile bu durumdan kurtulmayı beklemek önemlidir.

Büyü Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

Büyü yapıldığında kişilerde bir takım değişmeler meydana gelebilmektedir. Çoğu zaman psikolojik değişmeler yaşanabildiği gibi fizyolojik değişmeler de meydana gelebilmektedir. Eğer daha önce herhangi bir takıntınız yok ise büyünün etkisi ile bir takım takıntılara sahip olabilirsiniz. Büyü yapılmış kişilerde el hareketleri oldukça önemlidir. Kişiler ellerinde bir takım nesneleri taşıma eğilimine yönelebilirler. Eğer daha önce benzer bir takım takıntılarınız yok ise bu durumun birden bire ortaya çıkması kişilerde büyü olabileceğine dair işaretleri göstermektedir.

Büyü olan kişilerde büyü bozma işlemi ile büyü ortadan kaldırılabilir. Şunu da belirtmek gerekir ki büyü olan kişilerde zaman zaman farkında olmadan elindeki bir eşyayı iş yerlerine götürme ya da dışarıdan eve getirme gibi durumlar da görülmektedir. Büyü olan kişilerde sürekli alyansı ile oynama eğilimleri de gözlemlenen durumlardan birini oluşturur. Büyü olan kişilerde uyku bozuklukları da meydana gelebilmektedir. Özellikle gece ansızın uyanma ya da içinde kötü bir his varmış gibi düşünme durumu ile de sık sık karşılaşılması mümkündür.

Büyü olan kişilerin sık karşılaştığı durumlardan biri de kapalı alanda çok fazla kalamama eğilimleridir. Eğer kişilerde kapalı alan fobisi yok ise ve bu durum bir anda oluşmaya başlamış ise bu durumda büyünün etkisinden söz etmek de mümkün olacaktır. Büyü olan kişiler ayakkabılarının da sık karıştığı ya da eşlerinin kaybolduğu gibi bir takım durumlar ile karşılaşabilir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection