Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Astrolojide Meleklerin Yeri
© rolffimages/Fotolia

Astrolojide Meleklerin Yeri

Ortaçağ Astrolojisi ´ne göre Almutem Figuris, bütün astrolojik haritanın anahtarı olarak görülür, yani adeta doğum haritası kişinin yaşamının anahtarıdır. Kişinin yaşamına hakim olan bir gücü temsil eder. Buna, harita sahibinin temel veya en önemli özelliği de denebilir. Harita sahibinin yaşamının niteliğini öznel ve nesnel olacak şekilde belirler. Bireyin yaşamındaki olayları etkileyebilirler. Ortaçağda zamanında bu, ruhun baskın özelliği olarak görülmekteydi.

Koruyucu Melek

Yunan filozof Porphyry´e göre kişiye özgü ruhani varlık, Hıristiyan, Müslüman ve Yahudilerdeki koruyucu melek kavramına oldukça benzemektedir. Kendi koruyucu melek hakkında hiçbir bilgisi ve ilgisi olmayan bir insan açısından kaderden kurtuluş yoktur. Fakat bu bilgi bir kez hafızaya yerleştiğinde, ancak ondan sonra, kişi kaderin boyunduruğundan gerçekten kurtulabilir. Bu yüzden Almutem veya kutsal koruyucu melek ya da kişiye Özgü Ruhani Varlıklar hakkındaki bilgiler çok önemlidir.

Melekler Geleceği Etkiler mi?

Ruhun kendine özgü bir ilkesi vardır. Kişiye özgü ruhani varlık, sadece doğum haritasının hazırlanmasından kaynaklanmaz. Melekler kişinin koruyucuları olması dışında, gelecek planları için kişiyi yönlendirme özellikleri de vardır. Kişi karar aşamasında kendi kararları dışında meleklerin yardımı ile geleceğine yön verebilir ve önemli kararlar alabilir. Hayatın gizemli kilidini açmak için nesiller boyu saygı duyulan bir gelenek olması nedeniyle astroloji tüm dinler ve inançlarla bir ahenk içerisindedir. Her meleğin kendisine has özellikleri ile burçlar arasında tam bir uyum bulunmaktadır. Elbette bunun anlamı baş meleklerin sadece o burç ile ilgilidir olarak algılanmamalı. O´nlar herkese yardım eden semavi varlıklardır. Melekler, yani kişiye özel tahsis edilen koruyucu melekler, sınırsız sevgi, rehberlik ve destek vermek için her zaman insanlarla beraberlerdir. Bunların yanında insan yaşantısı boyunca içgüdüsel hisler, düşünceler ve işaretler gibi önüne işaretler çıkarırlar. İnsan yaşantısındaki amacının ne olduğunu bilerek zamana istediği şekilde yön verebilir. İlahi güç ve koruyucu melekler her zaman kişi için en iyisini kısmet eder.

Tabii ki baş Melekler, burçlara bakmaksızın herkesin yardımına yetişirler. Fakat ait oldukları burçlara özel bir ihtimam gösterme durumları vardır. Üstelik bu durumlar, sadece Güneş burçları ile sınırlı değildir. Doğum haritasındaki gezegenlerin hangi burçlarda olduğuna göre, birden fazla Meleğin size desteği her zaman mümkündür.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection